Spania LaLiga: Real Sociedad - Espanyol

Analiza meciuri

Real Sociedad - Espanyol

In incheierea etapei cu numarul 19 din LaLiga, avem un duel intre doua echipe vecine din partea de mijloc a clasamentului. Espanyol are un mic avantaj de doua puncte fata de Sociedad, cat despre forma recenta - ambele formatii au castigat in ultima etapa; Sociedad a invins Real Madrid in deplasare, iar Espanyol acasa pe Leganes. Intalnirea sezonului trecut de la Real Sociedad a fost terminata la egalitate 1-1.

Real Sociedad

Dupa o serie de patru infrangeri consecutive in campionat, Sociedad a reusit surpriza atunci cand toti se asteptau mai putin - invingand in deplasare la Real Madrid cu 2-0. In mod surprinzator, lotul celor de la Sociedad a reusit o singura victorie pe teren propriu, din cele sase ale sezonului; fiind echipa cu cea mai slaba eficienta in fata propriilor suporteri pana in aceasta parte a sezonului. Saptamana trecuta au intalnit Betis in optimile Cupei Spaniei, partida incheiata la egalitate 0-0. Spre deosebire de partida recenta mentionata, in acest duel vor folosi cel mai bun 11 de care dispun.

Espanyol

Asemanator gazdelor din aceasta etapa, si Espanyol a trecut recent printr-o perioada dificila in campionat; inregistrat sase infrangeri consecutive. Serie slaba de rezultate ce a fost intrerupta in ultima etapa, ce a fost jucata pe teren propriu cu Leganes. In ultima lor intalnire au evoluat in Cupa, remizand 2-2 in deplasarea de la Villarreal. In aceasta etapa, atrenorul Joan Rubi nu ii va avea la dispozitie pe fundasii Mario Hermoso, Javi Lopez, mijlocasul francez Heman Perez si Sergio Garcia din atac.

{{notification_msg}}