Spania La Liga:Leganes - Deportivo La Coruna

Analiza meciuri

Leganes – Deportivo la Coruna

Acest meci este important pentru ambele echipe, ele luptandu –se pentru a ramane in La Liga. Deportivo este prima sub linia de salvare si are 12 puncte mai putin fata de Leganes si are nevoie de victorie in acest meci pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, in vreme ce Leganes cu o victorie poate termina campionatul fara griji. Meciul direct din turul campionatului s-a terminat cu victoria celor din La Coruna.

Leganes

Leganes joaca bine acasa si probabil v-a ramane in La Liga si in sezonul viitor fiind la 12 puncte de locurile retrogradabile cu cinci etape ramase de disputat. Un egal in acest meci practic i-ar mentine in La Liga, ei avand pe final de campionat meciuri dificile. Acum doua etape ei au invins pe Celta Vigo cu 1-0 si au pierdut cu Valencia, Barcelona si Villareal, antrenorul Garitano schimband la fiecare meci echipa de start. Acum el probabil ca v-a face iarasi modificari in echipa si pentru meciul cu Deportivo.

Deportivo La Coruna

Deportivo joaca bine in ultimul timp dar nu mai are multe etape ramase de jucat si are adversari destul de puternici in meciurile ramase. Meciul contra lui Leganes este cel mai usor dintre ele si trebuie castigat neaparat. Deportivo a invins pe Malaga in ultima etapa cu 3-2 acasa si pe Bilbao in deplasare prin golurile atacantului Lopez. Antrenorul Seedorf nu prea face modificari in echipa, Guilherme fiind trecut pe banca de rezerve, iar pentru acest meci revine si fundasul Sidney.

{{notification_msg}}