Spania La Liga:Barcelona - Valencia

Analiza meciuri

FC Barcelona – Valencia

Aceasta etapa din La Liga ne aduce un derbi intre liderul FC Barcelona si echipa de pe locul trei, Valencia. Barcelona are 13 puncte in plus fata de Valencia si 11 fata de locul doi, asa ca abordeaza relaxata acest meci. Valencia are practic asigurat locul patru, dar isi doreste sa termine pe doi campionatul, trece printr-o forma buna si poate profita de faptul ca Barcelona a fost eliminata recent din Liga Campionilor. Meciul tur disputat pe Mestalla s-a terminat cu scorul de 1-1.

FC Barcelona

Barcelona a fost eliminata neasteptat de Roma din Liga Campionilor si a mai ramas in cursa pentru a obtine doua trofee, Cupa si campionatul Spaniei. In meciul contra Romei ei si-au subestimat adversarii si au fost invinsi cu 3-0, neavand prea mari ocazii de gol, acela fiind si cel mai slab meci al sezonului pentru ei. Rakitic este singurul jucator indisponibil pentru acest meci.

Valencia

Valencia si-a indeplinit obiectivul de a se clasa in primele patru echipe din campionat si v-a participa in Liga Campionilor sezonul viitor. Momentan ei sunt in forma maxima si au castigat opt din ultimele noua partide disputate, ultima infrangere a lui dateaza din februarie, atunci cand au pierdut contra lui Atletico la Madrid. Acum ei au o serie de cinci victorii, ultimel doua fiind cu Leganes si Espanyol. Echipa nu are probleme mari cu accidentarile, Coquelin fiind singurul jucator indisponibil.

{{notification_msg}}