Spania Cupa Regelui: Eibar - Gijon

Analiza meciuri

Eibar - Sporting Gijon

Aceasta intalnire din a patra runda a Cupei Regelui din Spania, dintre Eibar si Gijon, are toate sansele de a fi una interesanta. Rezultatului meciului tur s-a incheiat la scorul de 2-0 pentru secunda divisionara Gijon; rezultat suprinzator si pentru faptul ca Eibar nu intampina probleme in prima liga. In cele patru etape ce au urmar, gazdele acestei intalniri au pierdut doar in ultima etapa cu Vallecano; dar nici Gijon nu se afla intr-o forma slaba, reusind victorii in ultimile doua etape.

Eibar

Meciul slab facut in tur, cu siguranta ii va pune sub presiune pentru acesta intalnire, in care stiu ca inca pastreaza sanse daca fac o partida reusita. In ultima perioada jocul lor a variat in mod oarecum suprinzator, obtinand o victorie importanta cu Real Madrid la scorul de 3-0, dar pierzand ultima etapa in deplasarea de la Vallecano, penultima clasata. Din lotul condus antrenorul Jose Mendilibar, vor absenta datorita unor accidentari, portarul Dmitrovic Marko si mijlocasul Leon Pedro.

Sporting Gijon

Dupa un inceput de sezon bun in liga secunda, Gijon a inregistrat o scadere brusca de forma cazand pana pe pozitia 11 dupa 16 etape. Dupa ce au inregistrat o serie de sapte partide fara victorie, in ultimile doua etape si-au imbunatit jocul. Inregistrad victorii cu acelasi scor - 2-1, in deplasarea de la Granada, cat si pe teren propriu cu Tenerife, la inceputul acestei luni. Aceste ultime doua rezultate pozitive au fost reusite sub noua conducere a tanarului antrenor spaniol Jose Lopez, care in mod evident a fost o miscare inspirata pentru club.

{{notification_msg}}