Spania Cupa Regelui: Betis - Real Sociedad

Analiza meciuri

Betis Sevilla - Real Sociedad

Un nou duel al fazei optimilor Cupei Regelui din Spania, se va da intre Betis si Sociedad; cu mentiunea ca gazdele din Sevilla stau mai bine in clasamentul campionatului. Betisul ocupa a sasea pozitie pe tabela, fiind la o diferenta patru puncte de Sociedad, ce se situeaza pe treapta 11. In meciul de campionat din urma cu cateva saptamani, Betis a a invins acasa pe Real Sociedad cu scorul de 1-0.

Betis Sevilla

Dupa ce recent au reusit trei victorii consecutive in campionat, au avut de intalnit doua adversare inferioare din puncte de vedere valoric. Din pacate pentru cei de la Betis, nu au reusit sa continue sirul victoriilor, remizand cu Eibar la scorul de 1-1 si pierzand ultima etapa in deplasarea de la codasa clasamentului - Huesca, la scorul de 2-1. Luand in considere faptul ca peste cateva zile asteapta vizita celor de la Real Madrid in campionat, antrenorul Setien Quique cu siguranta va menaja o parte din jucatorii importanti.

Real Sociedad

Desi acesta nu este cel mai stralucit sezon al lor, dupa recenta victorie la Real Madrid cu scorul de 2-0 - atmosfera in lotul celor de la Sociedad cu siguranta este una pozitiva. Odata victoria mentionata, au reusit in cel mai placut mod sa rupa sirul celor patru infrangeri, cat si un debut exceptionat al noului antrenor - Alguacil Imanol. Fundasul Aritz Elustando este recuperat si cel mai probabil va avea loc in primul 11, insa mijlocasul Ruben Pardo este incert in urma unei accidentari din meciul cu Real.

{{notification_msg}}