Serie A: Juventus - Udinese

Analiza meciuri

Juventus - Udinese

Etapa cu numarul 27 din Serie A incepe putin mai devreme pentru Juventus si Udinese deoarece campiona Italiei are meci saptamana viitoare in Champions League. Juventus are aproape asigurat titlul in Italia, insa sunt pusi sub presiune in urma infrangerii 2-0 cu Atletico Madrid din turul optimilor Champions League. Udinese se afla intr-o forma buna, avand victorii in ultimile doua etape, cu toate acestea ocupa pozitia 15. Juventus a invins Udinese 2-0 in prima parte a campionatului.

Juventus

In urma victoriei din ultima etapa, 2-1 in deplasarea de la Napoli - Juventus s-a distantat in fruntea clasamntului la 13 puncte, asigurandu-si titlul de campioana a Italiei si in acest sezon. Fundasul Joao Cancelo si mijlocasul Miralem Pjanic sunt suspendati pentru aceasta etapa, iar Douglas Costa si Cuadrado continua a figura pe lista jucatorilor accidentati.

Udinese

Dupa victoriile din ultimile etape in care au intalnit doua echipe din zona rosie a clasamentului, 1-0 cu Chievo si 2-1 cu Bologna, ambele disputate acasa - Udinese a urcat pana pe pozitia 15. Avand in acest moment un avantaj confortabil de sapte puncte ce ii depsat de zona rosie a clasamnetului. Mijlocasul Rolando Mandragora este suspendat, iar Marco D’Alessandro s-a accidentat in ultima etapa. 

{{notification_msg}}