Serie A: Juventus - Frosinone

Analiza meciuri

Juventus - Frosinone

Lidera si penultima clasamentului din Italia Serie A, urmeaza a se intalni in aceasta seara in deschiderea etapei cu numarul 24. Juventus traverseaza o perioada de excelenta in campionat, reusind sa cumuleze un avans de 11 puncte fata de principala urmaritoare Napoli. De partea cealalta, cei de la Frosinone au bifat doua victorii in ultimile trei runde, lucru ce i-a apropiat la doua doua puncte de echipele din afara zonei rosii. In turul campionatului Juventus a invins in deplasare la Frosinone cu scorul de 2-0.

Juventus

Condurea echipei a decis disputarea acestei etape cu o zi intainte decat cea stabilita initial, hotarare luata pentru a avea timp suficient de a se pregati pentru duelul ce ii asteapta in Champions League cu Atletico Madrid. Singurul lucru pe care si-l pot reprosa in acest sezon cu siguranta trebuie sa fie eliminarea din Cupa cu Atalanta. In urma cu doua etape au disputat un meci spectaculos pe teren propriu cu Parma, incheiat la egalitate 3-3, iar in ultima etapa au invins in deplasare pe Sassuolo cu 3-0. Ne asteptam ca pentru aceasta runda Ronaldo si Pjanic sa fie menajati.

Frosinone

Cele doua victorii reusite in ultimile trei etape cu siguranta marcheaza cea mai buna perioada de la startul sezonului pentru Frosinone. Deplasarea la Bologna au incheait-o cu un frumos scor 4-0, etapa ce a urmat au intalnit pe teren propriu Lazio - in fata carora au pierdut la scor minim, iar in ultima runda au reusit o victorie importanta 1-0 cu Samporia in deplasare. Deoarece Frosinone nu sufera de absente in lot, ne putem asteptat din partea antrenorului Marco Baroni sa foloseasca o formatie asemanatoare ultimei etape.

{{notification_msg}}