Serie A: Chievo - AS Roma

Analiza meciuri

Chievo Verona - AS Roma

Al doua intalnire din cadrul etapei cu numarul 23 din Italia Serie A, prezinta intalnirea dintre codasa clasamentului - Chievo Verona si AS Roma, ce ocupa in momentul de faza pozitia sapte. Chievo a bifat prima sa victorie a sezonului in urma cu patru etape, 1-0 cu Frosinone. Nici Roma nu traverseaza cea mai buna perioada, bifand remize in ultimile doua etape. In prima jumatate a sezonului Roma a remizat 2-2 pe teren propriu cu Verona.

Chievo Verona

Decizia federatiei de a le scade trei puncte nu este de mare importanta pentru Chievo, deoarece inca de la inceputul sezonului s-au aflat in partea de jos a clasamentului. Cu toate acestea Chievo a reusit in urma cu cateva etape prima s-a vitorie a sezonului, 1-0 acasa cu Frosinone. Soarta lor in ceea ce priveste retrogradarea este in mare parte decisa, pozitia 17 fiind la o diferenta egala cu numarul lor de puncte adunat pana in acest moment - noua. Desi situatia echipei este una critica, in ultima etapa s-au luptat pentru a scoate un punct din deplasarea de la Empoli, incheaita la scorul de 2-2. Fundasul sarb Nenad Tomovic si atacantul sergio Pellissier sunt accidentati.

AS Roma

Desi Roma ocupa pozitia sapte, se afla pe lista echipelor cu peste 35 de puncte, fiind la o diferenta de doar trei puncte fata de a patra pozitie, ocupata monentan de Lazio. Ceea ce le ofera mari sperante pentru a obtine chiar o calificare in Champions League la sfarsitul sezonului. In urma cu doua etape au remizat 3-3 in deplasarea de la Atalanta, ca apoi sa fie eliminati din Cupa dupa o infrangere rusinoasa 7-1 cu Fiorentina. In ultima etapa au remizat 1-1 in derby-ul de acasa cu AC Milan, intr-o partida in care fost suspendati mijlocasii Bryan Cristante si Steven N’zonzi. In urma suspendarii lui Pellegrini cat si accidentarea turcului Cenzig, nici in aceasta etapa nu vor avea toate variantele la dispozitie.

{{notification_msg}}