Serie A: Bologna - Parma

Analiza meciuri

Bologna - Parma

Cu trei etape inaintea finalului de sezon din Serie A, se intalnesc doua echipe din partea de jos a clasamentului. Parma are un singur punct avans fata de Bologna, iar diferenta de cinci puncte, respectiv sase, avuta inaintea acestei etape fata de zona rosie a clasamentului, nu le ofera un sfarsit de sezon linistit. Dupa o serie de trei victorii si o remiza, Bologna a pierdut in ultima etapa, 2-1 la AC Milan. Parma a bifat in ultima etapa a cincea remiza consecutiva, 3-3 cu Sampdoria. De altfel duelul primei jumatati a sezonului dintre Parma si Bologna s-a incheiat la egalitate, cu scorul de 0-0.

Bologna

Desi rezultatele recente reflecta o crestere de forma, Bologna inca are emotii in ceea ce priveste pastrarea pozitiei in Serie A. Intentiile acestora sunt reflectate si in rezultatele ultimilor noua etape, in care au suferit doar doua infrangeri si au inregistrat o singura remiza. Dupa ce au terminat la egalitate, 0-0 cu Fiorentina in urma cu patru runde, Bologna a continua cu doua victorii pe teren propriu, 3-0 cu Sampdoria si 3-1 cu Empoli. In ultima etapa au intalnit AC Milan, o adversara superioara care a si reusit sa isi adjudece titlul de favorita cu scorul final de 2-1. In urma cartonaselor primite, fundasul Michell Dijks, mijlocasul Andrea Poli si atacantul Nicola Sansone sunt suspendati.

Parma

Inregistreaza o scadere de forma pe acest final de sezon, ceea ce nu le va permite sa calce gresit in aceste ultime trei etape. Parma a bifat ultima victorie in urma cu doua luni, ca apoi sa inregistreze trei infrangeri consecutive, perioada urmata de o serie de cinci remize. Dintre ultimile rezultate amintim, 1-1 pe teren propriu cu AC Milan, ca apoi acelasi scor sa fie inregistrat si in deplasarea de la Chievo. In ultima runda au reusit sa scoata o remiza importanta, 3-3 acasa cu Sampdoria, dupa un meci dramatic in care Sampdoria a condus partida cu 3-1 dupa prima repriza. Abdou Diakhate si Nicolas Schiappacasse s-au accidentat in ultima etapa si vor rata acest duel.

 

{{notification_msg}}