Serie A: Atalanta - AC Milan

Analiza meciuri

Atalanta - AC Milan

Derby-ul etapei in Italia se va disputa intre ocupanta locului 4 Milan si echipa de pe locul 5, Atalanta. Gazdele au un singur punct sub oaspetii lor din aceasta seara dar in ultimele 8 partide nu au suferit nici o infrangere. In meciul tur disputat pe San Siro cele doua echipe au terminat la egalitate 2-2.

Atalanta

Atalanta e una din revelatiile acestui sezon si se lupta cu echipele mari pentru un loc de Champions League. Echipa din Bergamo e inca neinvinsa in acest an dar seria lor pozitiva a inceput la inceputul lunii decembrie. In Cupa Italiei au ajuns pana in semifinale dupa o victorie cu 3-0 impotriva celor de la Juventus Torino. Cu o victorie in aceasta partida ar depasi pe Milan in clasament iar grupele Chamions League ar fi mai aproape. Tot lotul va fi disponibil pentru aceasta partida importanta si suporterii vor veni sigur in numar cat mai mare la stadion.

Milan

Cea mai mare deceptie a celor de la Milan in acest sezon a fost parasirea cupelor europene inca din faza grupelor iar singura lor sansa la grupele Champions League va ramane clasarea intre primele 4 echipe la sfarsitul sezonului. Momentan sunt inca pe locul 4 dar avantajul lor e unul minim si nu isi pot permite pasi gresiti. In ultima etapa au reusit o victorie clara pe teren propriu 3-0 cu cei de la Cagliari. In acel meci a reusit sa marcheze si noua achizitie Piatek.

{{notification_msg}}