Serie A: AC Milan - Empoli

Analiza meciuri

AC Milan - Empoli

Etapa cu numarul 25 din Italia Serie A debuteaza astazi cu intalnirea dintre AC Milan si Empoli, ocupantele pozitiilor 4 si 17 ale clasamentului. AC Milan a reusit sa ramana neinvinsa in ultimile sase etape, ceea ce i-a apropiat la doar patru puncte de Inter de pe a treia poizitie. Empoli a reusit sa se ridice la trei puncte peste prima echipa din zona rosie a clasamentului, in urma victoriei 3-0 cu Sassuolu. In prima intalnire a sezonului Empoli a remizat acasa 1-1 cu AC Milan.

AC Milan

In urma rezultatelor recente AC Milan se afla pe o binemeritata pozitie ce le-ar putea oferi la sfarsitul sezonului o participare in Champions League. AC Milan a remizat recent in derby-urile cu Napoli si AS Roma, ca ultimile doua etape sa obtina victorii fara prea mari emotii, 3-0 acasa cu Cagliari si 3-1 in deplasarea de la Atalanta. Mijlocasul Suso este suspendat pentru aceasta etapa, iar Zapata si Bonaventura sunt accidentati.

Empoli

Dupa ce inca de la inceputul sezonului s-a aflat in zona rosie a clasamentului, in urma victoriei din ultima etapa - 3-0 acasa cu Sassuolo, a reusit sa urce pe ultima pozitie ce va evita retrogradarea. Inainte de aceasta victorie au mai remizat 2-2 in deplasarea de la Cagliari, invinsi 3-1 acasa de Genoa, urmand o noua remiza in care au marcat doua goluri in compania celor de la Chievo. Si o infrangere la scor minim 1-0 in deplasarea de la Lazio, din urma cu doua etape. Singurul jucator incert al lotului este fundasul Luca Antonelli.

{{notification_msg}}