Semifinale Copa America: Chile - Peru

Analiza meciuri

Chile - Peru

Dupa ce Brazilia a invins Argentina in prima partida a semifinalelor Copa America, in aceasta dimineata castigatoarea ultimilor doua editii - Chile va intalni Peru pentru un loc in finala.

Chile

Dupa victoriile 4-0 cu Japonia si 2-1 cu Ecuador, fiind deja calificata in sferturile de finala, Chile si-a permis luxul unei infrangeri in ultimul duel al grupelor - 1-0 cu Uruguay. Au urmat sa intalneasca Columbia si la fel ca si in ultimul meci nu au reusit sa marcheze in cele 90 minute. Cu toate acestea calificarea a venit in urma loviturilor de departajare. La fel ca si in runda precedenta, si pentru aceasta partida va intra in teren inca din start cel mai bun 11 posibil.

Peru

Dupa o remiza 0-0 cu Venezuela in deschidere, Peru a reusit victoria decisiva 3-0 cu Bolivia care i-a calificat catre sferturile de finala. Din grupa mai facand parte si Brazilia care i-a invins cu scorul de 5-0. In sferturile de finala au reusit sa surprinda Peru, pe care i-au invins in urma loviturilor de departajare, dupa ce rezultatul afisat inaintea reprizelor de prelungiri era 0-0. Pentru aceasta partida este asteptata revenirea mijlocasului lui Lokomotiv Moscova, Jefferson Farfan.

{{notification_msg}}