Semifinala de Europa League:Villarreal - Liverpool

Analiza meciuri

Villarreal - Liverpool

In aceasta semifinala de Europa League se vor intalni spaniolii de la Villarreal si englezii de la Liverpool. Aceasta va fi prima intalnire europeana dintre cele doua echipe si mai mult ca sigur va fi o partida spectaculoasa.

Villarreal

Spaniolii trec printr-o perioada mai slaba in competitia interna unde au castigat doar un singur punct in ultimele 3 etape si acela obinut pe teren propriu impotriva celor de la Real Sociedad. In sferturile competitiei au trecut de Sparta Praga dupa ce au castigat ambele partide. Nu au avut un parcurs usor in acest sezon de Europa League reusind sa elimine echipe foarte puternice printre care Napoli si Bayern Leverkusen. In campionat si-au periclitat putin locul de Champions League dupa ultimele rezultate si le-au permis celor de la Celta Vigo sa se apropie la 4 puncte. Spaniolii nu vor putea conta in meciul din aceasta seara pe Costa, Baptistao si Musacchio.

Liverpool

Englezii de la Liverpool au remizat si ei in ultima etapa din campionat cu Newcastle dar inaintea acelei remize au avut o serie de 3 victorii consecutive si raman in lupta pentru un loc de cupa europeana. In Europa League au reusit sa elimine pana acum pe Augsburg, Manchester United si Borussia Dortmund fara sa piarda nici un meci. In sferturile de finala au reusit o noua calificare de senzatie dupa ce au reusit sa castige pe teren propriu meciul cu Borussia Dortmund. Au fost condusi in acel meci cu 3-1 dar au reusit o revenire marca Liverpool si s-au impus cu 4-3 la final. Jurgen Klopp se confrunta cu mari probleme de lot inaintea acestei partide si nu ii va avea la dispozitie pe Gomez, Henderson ,Origi si Benteke.

{{notification_msg}}