Semifinală de Champions League:Manchester City - Real Madrid

Analiza meciuri

Manchester City – Real Madrid

Semifinalele Champions League incep cu un meci intre doua echipe superofensive, englezii de la Manchester City si spaniolii de la Real Madrid. Ambele echipe ocupa locul 3 in competitia interna dar Real e echipa care mai are sanse reale la titlu. Cele doua echipe merg bine in ultima perioada, City nu a pierdut in ultimele 7 partide iar Real are 5 victorii consecutive. Ultima intalnire dintre cele doua echipe dateaza din 2012 cand s-au intalnit in faza grupeleor, atunci a fost 1-1 la Manchester si Real s-a impus pe teren propriu cu 3-2.

Manchester City

City a atins o borna istorica, s-a calificat pentru prima oara in semifinalele celei mai importante competitii europene intercluburi. In sferturilecompetitiei au reusit sa surclaseze alta echipa europeana de top, PSG. Au terminat la egalitate meciul jucat in deplasare la Paris iar pe teren propriu au reusit sa invinga cu 1-0. In weekend au reusit o victorie la scor impotriva celor de la Stoke City ,4-0. Capitanul Kompany va reveni in echipa de start dupa o perioada in care a fost accidentat.

Real Madrid

La un moment dat trofeul Champions League parea singurul pentru care cei de la Real mai puteau lupta dar ultimele etape din Spania le-au dat sperante si la titlul de campioana. Madrilenii viseaza la trofeul cu numarul 11 dar vortrebui mai intai sa treaca de echipa miliardarilor de la City. In competitia interna asteapta o greseala din partea celor de la Barcelona si Atletico in cele 3 etape ramase de disputat. In ultima etapa au fost condusi de Rayo Vallecano cu 2-0 dupa 15 minute dar au reusit sa revina si s-au impus la final cu 3-2. Singurul jucator incert din lotul madrilenilor este atacantul Karim Benzema care s-a accidentat in meciul de campionat.

{{notification_msg}}