Revansa in Premier League: Manchester City - Tottenham

Analiza meciuri

Manchester City - Tottenham

Dupa numai 3 zile de la meciul spectaculos din Champions League, Tottenham vine iar pe stadionul celor de la City pentru o partida de campionat. Campionatul in Anglia se apropie de final iar etapa cu numarul 35 poate fi decisiva in lupta pentru titlu. City are 2 meciuri tari ramase pana la final, acest duel cu Tottenham si derbyul local cu Manchester United. In meciul tur City s-a impus pe White Heart Lane cu 1-0.

Manchester City

Moralul ‘cetatenilor’ e foarte scazut dupa o noua eliminare din Champions League, mai ales ca acest trofeu e singurul care le lipseste dupa ce au fost preluati de investitorii arabi. Multi experti considera calificarea pierduta in meciul tur cand nu au fortat in ofensiva si au optat pentru o abordare mai pasiva. Toata concentrarea lor se va indrepta acum spre castigarea titlului si a Cupei Angliei. Fata de meciul precedent Guardiola va opera cateva schimbari in formula de start pentru ca multi jucatori pareau epuizati la finalul partidei.

Tottenham

Dupa o noapte magica pe Etihad Stadium in care au reusit o calificare istorica in semifinalele Champions League, Tottenham revine pentru o partida in campionat. Defensiva lor a aratat momente de slabiciune mai ales la cele 4 goluri primite dar si la numeroasele ocazii ale color de la City. Aceasta dubla cu City a insemnat si accidentarea unor jucatori importanti, in meciul tur l-au pierdut pe Harry Kane iar in retur pe Sissoko.

{{notification_msg}}