Returul semifinalei Champions League: Real Madrid – Manchester City

Analiza meciuri

Real Madrid – Manchester City

Miercuri seara vom afla cea de-a doua a finalista a acestei editii Champions League, dupa duelul dintre Real Madrid si Manchester City de pe stadionul Santiago Bernabeu. In prima mansa care s-a jucat in Manchester, rezultatul a fost 0-0, insa acum toti iubitorii fotbalului se asteapta la un duel mult mai spectaculos. Aceasta va fi cea de a cincea intalnire directa, fiind interesant faptul ca Manchester City a obtinut doua remize acasa si a fost infranta de doua ori, prima data in turneul din Melbourne inaintea startului de sezon, dupa care a mai fost invinsa in faza grupelor Champions League, pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid

Desigur, toti fanii Realului se asteapa la o victorie acasa si la o noua finala Champions League. Sa nu uitam ca Real Madrid este singura echipa care a castigat trofeul Champions League de 10 ori. Acesta ar fi fost unul din motivele pentru care madrilenii au jucat foarte calculat in duelul din tur, de pe stadionul Etihad, in care nu a primit gol si a terminat neinvinsa. Acum ne asteptam sa vedem o echipa mult mai ofensiva si mai agresiva a Realului, mai ales ca joaca acasa in fata fanilor. Miercuri seara va fi prezent pe teren din primul minut si golgheterul echipei, Cristiano Ronaldo, care a lipsit in ultimele doua meciuri din campionat cu Rayo Vallecano si Real Sociedad, insa echipa sa a obtinut victorii in aceste doua deplasari. In aceste conditii, Real Madrid a ramas in lupta pentru titlul in La Liga, tinand cont ca este doar la un punct distanta de liderul Barcelona si de rivala Atletico Madrid, dar acum trebuie sa se concentreze doar la acest duel cu Manchester City, motiv pentru care antrenorul Zidane a menajat cei mai importanti jucatori, lasandu-i pe banca de rezerve etapa trecuta din campionat.

Manchester City

Putem sa credem, ca Manchester City este multumita de rezultatul din prima mansa a semifinalei, pentru ca nu a primit gol acasa. A fost slaba pe partea ofensiva, dar acum pe Santiago Bernabeu este obligata sa atace, insa trebuie sa fie mai inspirata daca vrea sa inscrie. Este sigura de faptul ca Real va fi mult mai ofensiva de aceasta data in fata propriilor suporteri si asa va putea beneficia de spatiile lasate in defensiva madrilenilor, daca va lansa contraatacuri rapide cu jucatorii Navas, de Bruyne, Sterling si Aguero, care sunt specialisti. Ne asteptam ca acesti 4 jucatori sa fie titulari miercuri seara, tinand cont ca nu se stie daca vor intra Silva si Yaya Toure din cauza accidentarilor suferite in meciurile trecute, iar restul echipei va fi ca si in turul de pe stadionul Etihad. Antrenorul Pellegrini si-a odihnit majoritatea titularilor weekend-ul trecut cand Manchester City a fost invinsa in deplasare cu 4-2, la Southampton.

{{notification_msg}}