ˆ

Primera Division: Real Valladolid - Villarreal

Real Valladollid - Villarreal

In primul meci al etapei cu numarul 23 din Spania Primera Division, avem intalnire dintre doua formatii din partea de jos a clasamentului. Mai precis Valladolid ocupa pozitia 14 - aflandusu-se la distanta de doar doua puncte de zona rosie, iar de partea cealalta - Villarreal, cu sase puncte mai putin decat adversara acestei etape, ocupa penultima pozitie a clasamentului. Valladolid a castigat o singura etapa din ultimile cinci, pe cand Villarreal trece printr-o serie succesiva de remize si ingrangeri. Valladolid a invins 1-0 Villareal in turul campionatului.

Real Valladollid

Traverseaza una din cele mai slabe perioade ale acestui sezon, chiar daca dupa infrangerea 2-0 la Levante de acum trei etape, au reusit in cele din urma o victorie, 2-1 pe teren propriu cu Celta Vigo. In ultima runda au suferit o infrangere usturatoare - 4-0 in deplasarea de la Huesca, dealtfel codasa clasamentului. Infrangere ce cu siguranta a tras multe semne de exclamare antrenorului Sergio, ce nu ii va avea ca variante in alcatuirea formatiei pe mijlocasul Mareno si atacantul croat Duje Cop.

Villarreal

Sfarsitul lui noiembrie a bifat ultima victorie a celor de la Villarreal, avand in prezent o serie negativa de cinci remize si patru infrangeri, ii pun intr-o pozitie de a fi una din canditatele principale la retrogradare. Dintre rezultatele recente mentionam infrangere la scorul de 3-0 din deplasarea de la Valencia si remiza ultimei etape, 2-2 acasa cu Espanyol. Luiz Garcia a folosit in ultima etapa o linie de fund formata din trei jucatori, insa ne putem astepta la noi modificari avand in vedere nivelul eficientei aratate.

Te invităm să ne spui părerea ta și ce pronostic ai alege folosind secțiunea de comentarii de mai jos.

Cote pariuri Real Valladolid - Villarreal


Adaugă comentariu