Primera Division: Real Valladolid - Villarreal

Analiza meciuri

Real Valladollid - Villarreal

In primul meci al etapei cu numarul 23 din Spania Primera Division, avem intalnire dintre doua formatii din partea de jos a clasamentului. Mai precis Valladolid ocupa pozitia 14 - aflandusu-se la distanta de doar doua puncte de zona rosie, iar de partea cealalta - Villarreal, cu sase puncte mai putin decat adversara acestei etape, ocupa penultima pozitie a clasamentului. Valladolid a castigat o singura etapa din ultimile cinci, pe cand Villarreal trece printr-o serie succesiva de remize si ingrangeri. Valladolid a invins 1-0 Villareal in turul campionatului.

Real Valladollid

Traverseaza una din cele mai slabe perioade ale acestui sezon, chiar daca dupa infrangerea 2-0 la Levante de acum trei etape, au reusit in cele din urma o victorie, 2-1 pe teren propriu cu Celta Vigo. In ultima runda au suferit o infrangere usturatoare - 4-0 in deplasarea de la Huesca, dealtfel codasa clasamentului. Infrangere ce cu siguranta a tras multe semne de exclamare antrenorului Sergio, ce nu ii va avea ca variante in alcatuirea formatiei pe mijlocasul Mareno si atacantul croat Duje Cop.

Villarreal

Sfarsitul lui noiembrie a bifat ultima victorie a celor de la Villarreal, avand in prezent o serie negativa de cinci remize si patru infrangeri, ii pun intr-o pozitie de a fi una din canditatele principale la retrogradare. Dintre rezultatele recente mentionam infrangere la scorul de 3-0 din deplasarea de la Valencia si remiza ultimei etape, 2-2 acasa cu Espanyol. Luiz Garcia a folosit in ultima etapa o linie de fund formata din trei jucatori, insa ne putem astepta la noi modificari avand in vedere nivelul eficientei aratate.

{{notification_msg}}