Primera Division: Real Sociedad - Levante

Analiza meciuri

Real Sociedad - Levante

In deschidera etapei cu numarul 28 din Spania Primera Division se va desfasura confruntarea dintre Real Sociedad, ce ocupa in momentul de fata pozitia noua si Levante, care are cinci puncte mai putin si se situeaza pe locul 15. Ambele formatii traverseaza momente dificile, Sociedad a suferit infrangeri in ultimile doua etape, iar Levante a pierdut in ultimile trei. Sociedad a invins Levante cu 3-1 in prima jumatate a sezonului.

Real Sociedad

Dupa victoria de acum patru etape - 3-0 acasa cu Leaganes, pentru Real Sociedad a urmat o perioada deloc multumitoare. Au remizat 0-0 in deplasarea de la Girona, ca apoi sa piarda cei drept in fata a doua rivale mai puternice - 2-0 pe teren propriu cu Atletico Madrid si 5-2 in ultima etapa la Sevilla. Fundasul Joseba Zaldua s-a accidentat in ultima etapa, iar mijlocasul Igor Zubeldia este suspendat datorita cumulului de cartonase galbene.

Levante

Exceptand ultima parte a sezonului, Levante dadea semne ca nu ar fi una din echipele puse in pericol de posibilitatea unei retrogradari. Insa acest scenariu ar putea deveni unul real daca Levante continua seria negativa in care se afla, deoarece doar cinci puncte ii despart de zona rosie a clasamentului. Singurul rezultat pozitiv recent l-au inregistrat in urma cu patru etape, victorie 4-1 in deplasare de la Celta Vigo. Cat despre rundele ce au urmat Levante a fost invinsa 2-1 cu Real Madrid, 1-0 la Leganes si 2-0 acasa cu Villarreal, echipa ce se afla chiar deasupra ultimilor trei ale clasamentului. Mijlocasul Doukoure si fundasul Ruben Vezo vor absenta si in aceasta partida.

{{notification_msg}}