Primera Division: Real Madrid - Real Sociedad

Analiza meciuri

Real Madrid - Real Sociedad

In aceasta etapa cu numarul 18, a primei ligi din campionatul spaniol de fotbal - Real Madrid urmeaza a primi vizita celor de la Real Sociedad. Cu mentiunea ca ambele formatii evolueaza sub asteptari in acest sezon. Realul urmeaza a disputa a doua intalnire a noului an, dupa ce in prima au dezamagit din nou, remizand 2-2 la Villarreal. Real Sociedad nu sta deloc mai bine, formatia se afla intr-o serie de patru infrangeri consecutive si se situeaza la doar trei puncte fata de formatiile din zona rosie a clasamentului.

Real Madrid

Luand in considerare victoria sezonului trecut de pe teren propriu cu Real Sociedad (5-2), cat si forma actuala slaba a adversarilor, cu siguranta madrilenii nu i-au in calcul un nou esec. Precum cel petrecut in urma cu cateva zile in deplasarea de la Villarreal, terminat la egalitate. Momentan ocupa pozitia a patra in clasament, fiind la o diferenta de doua puncte de locul trei ocupat de Sevilla, patru puncte de Atletico Madrid, si sapte fata de lidera Barcelona. In ultimile trei etape ale anului trecut, Realul a dat semne majore de revenire, obtinand victorii cu Valencia, Huesca si Vallecano. Cele mai importante absente din lotul madrilenilor vor vi Asensio si Bale.

Real Sociedad

A facut o prima jumatate a sezonului foarte slaba si acest lucru se datoreaza in mare masura ultimilor patru etape, ce au fost incheiate cu infrangeri. Ultimile doua etape au fost pierdute la scor minim, cu Getafe in deplasare si acasa cu Alaves; iar ultima victoria din campionat au izbutit-o in urma cu cinci etape in fata celor de la Celta Vigo. In aceasta etapa va debuta noul antrenor al celor de la Sociedad - Imanol Algacil, ce va avea de infruntat un adevarat test, judecand dupa calibrul adversarului. Marquelanz si Rodriguez vor lipsi din partea de mijloc, iar atacantii Concha si Ramirez sunt si el accidentati.

{{notification_msg}}