Primera Division: Real Betis - FC Barcelona

Analiza meciuri

Betis Sevilla – FC Barcelona

Betis si Barcelona se intalnesc in etapa cu numarul 28 din Primera Division. Betis ocupa pozitia opt in campionat iar recent a fost eliminate din  Cupa Spaniei si din Europa League. De partea cealalta Barcelona este lidera campionatului si recent a inaintat in faza sferturilor de finala Champions League. Rezultatele recente ii gasesc pe cei de la Betis intr-o forma de joc variata, pe cand Barca are la activ cinci victoria consecutive. Betis a reusit suprinza in prima parte a campionatului invingand Barcelona la ea acasa cu scorul de 4-3.

Betis Sevilla

In urma a doua jocuri modeste in doar cateva zile Betis a suferit doua vesti proaste, fiind eliminate ata din Europa League cat si din Cupa Spaniei. In Cupa a fost eliminata din pozitia de outsider in fata celor de la Valencia, insa in Europa League sperantele au fost mult mai mari. Dupa o remiza 3-3 in tur la Rennes, returul de acasa a fost dezamagitor, infrangere la scorul de 3-1 si calificarea s-a decis in favoarea francezilor. In ultimile doua etape forma echipei a fost una variata, infrangere 2-1 acasa cu Getafe si vectorie 1-0 in deplasare la Celta Vigo. Fundasii Barragan si Junior Firpo sunt accidentati in aceasta etapa.

FC Barcelona

Barcelona pare a se afla exact acolo unde si-a dorit in aceasta parte a sezonului, lidera campionatului la diferenta de sapte puncte fata de a doua – Atletico Madrid, curand va disputa finala Cupei cu Valecia – In fata careia este favorite. Si daca adaugam si faptul ca se afla in sferturile de finala ale Ligii Campionilor – nu am avea nici un motiv de dezamagire din partea catalanilor in acest sezon. Recent au invins 1-0 Real Madrid in campionat si au anulat orice posibilitate a madrilenilor la titlu, ca apoi sa invinga 3-1 Vallecano. In ultimul meci au facut scor 5-1 cu Lyon in Champions League. Vermaelen, Raphina si Dembele continua a se afla pe lista jucatorilor accidentati, in aceasta partida in care cu siguranta Barca doreste revansa in urma infrangerii din prima jumatate a sezonului, suferita acasa cu Betis.

{{notification_msg}}