Primera Division: Rayo Vallecano - Leganes

Analiza meciuri

Rayo Vallecano - Leganes

Ultimul meci al etapei cu numarul 22 din Spania Primera Division, va avea loc intre doua echipe din partea de jos a clasamentului. Rayo Vallecano si Leganes au acelasi numar de puncte, insa Leganes cu un golaveraj superior se afla chiar deasupra zonei rosii - ceea ce cu siguranta va face aceasta intalnire una interesanta. Vallecano traverseaza o perioada buna, patru victorii si o remiza in ultimile cinci etape, iar Leganes a pierdut recent cu Barcelona si a remizat cu Eibar. Leganes a invins 1-0 Vallecano in primul duel al sezonului.

Rayo Vallecano

Frumoasa serie de rezultate a ultimilor cinci etape le ofera celor de la Rayo Vallecano oportunitatea in aceasta etapa de a iesi din zona echipelor amenintate cu retrogradarea. Rezultatele pozitive au inceput sa isi faca aparitia la sfarsitul anului trecut in victoria cu Levante; apoi a urmat cele doua reusite cu Valladolid si Celta Vigo. Urmand remiza 2-2 acasa cu Real Sociedad si victoria importanta 1-0 in deplasarea de la Alaves. Mijlocasii Elustondo si Kakuta sunt indisponibili in aceasta etapa.

Leganes

Cu o singura victorie in ultimile sapte etape, si aceea impotriva ultimei clasate Huesca - Leganes traverseaza momente dificile in Primera Division. Dupa acea victorie au primit vizita Barcelonei pe teren propriu, pierduta la scorul de 3-1, iar in ultima etapa au remizat 2-2 la Leganes - punct ce a reusit sa ii mentina chiar deasupra zonei rosii a clasamentului. Leganes nu va putea conta in aceasta etapa pe fundasii Munoz Ezequiel, Nyom Allan, si atacantul Carrilo Guido.

{{notification_msg}}