Primera Division: Levante - Athletic Bilbao

Analiza meciuri

Levante - Athletic Bilbao

In ultimul meci al etapei cu numarul 14 din Spania - Primera Division, avem un duel intre una dintre suprizele placute ale acestui sezon - Levante, ce se afla la mijlocul clasamentului si Ath. Bilbao; care dezamageste in acest sezon, fiind in zona echipelor candidate la retrogradare. Levante a pierdut sezonul trecut pe teren propriu cu Bilbao, la scorul de 2-1.

Levante

Desi rezultatele echipei au fost variate in aceasta parte a sezonului, avand si o serie de cinci etape in care nu au obtinut nici o victorie, Levante si-a crescut eficienta pe parcurs. Intregistrand patru victorii consecutive, ce i-a urcat pana in partea de mijloc a clasamentului. Cu toate acestea in ultimile trei etape au remizat in doua randuri si au suferit o infrangere. Dand din nou mari semne de slabiciune in ultima etapa, in deplasare la codasa clasamentului - Huesca. Lotul condus de Lopez Paco sufera de un numar destul de mare de jucatori accidentati, printre acestia numaranduse si mijlocasul Postigo Sergio si atacantul Rochina Ruben.

Athletic Bilbao

Bilbao se numara a fi una dintre cele trei principale canditate la retrogradare, alaturi de Vallecano si Huesca. Singura victorie a sezonului au reusit-o in prima etapa, urmand sa iregistreze un numar de opt remizi si patru infrangeri. Recent au fost invinsi in doua etape consecutive, in deplasarile de la Espanyol si Atletico Madrid. In ultima etapa au remizat acasa cu Getafe, nefiind foarte departe de a obtine a doua victorie, dar au fost egalati spre finalul partidei. Ultimul meci l-au disputat in Cupa, invingand Huesca cu scorul de 4-0. Din lotul echipei vor absenta fundasul Berchiche - suspendat, mijlocasul Garcia si atacantul Guruzeta.

{{notification_msg}}