Primera Division: Espanyol - Huesca

Analiza meciuri

Espanyol - Huesca

In deschiderea etapei 25 din Spania Primera Division, putem urmari in aceasta seara un duelul intre doua formatii din partea de jos a clasamentului. Mai precis Espanyol ocupa pozitia 14, fiind neinvinsa in ultimile trei etape; pe cand Huesca ocupa ultima pozitie si dupa o serie de doua victorii consecutive, pierde ultima etapa cu Athletico Bilbao. Duelul din prima jumatate a sezonului a fost castigat de Espanyol cu scorul de 2-0.

Espanyol

Are in aceasta etapa sansa de a se indeparta si mai mult de zona periculoasa a clasamentului, dupa ce a reusit in urma cu trei etape sa intrerupa seria negativa ce ii ameninta. Mai precis dupa infrangerea suferita acasa cu Real Madrid, 4-2 in urma cu patru etape - Espanyol a bifat o remiza 2-2 la Villarreal si o victorie acasa 2-1 cu penultima clasata Rayo Vallecano. Ca in ultima etapa sa obtina un punct extrem de important in deplasarea de la Valencia. Fundasul Javi Lopez este suspendat, iar atacantul Sergio Garcia inca nu este recuperat in urma accidentarii suferite in urma cu doua etape.

Huesca

Sperantele lor de a evita retrogradarea au inceput sa prinda contur odata cu seria pozitiva de o remiza si doua victorii obtinuta recent. Mai precis in urma cu patru etape Huesca remiza 0-0 in deplasarea de la real Sociedad, apoi invingea acasa Valladolid cu 4-0 si Girona in deplasare cu 2-0. Dueluri in care un rol important la avut mijlocasul argentinian Ezequiel Avila, marcator a trei goluri in cele doua victorii. Din pacate Huesca pierde ultima etapa la scor minim cu Athletic Bilbao si ramane la o diferenta de sase puncte de prima echipa din afara zonei rosii a clasamentului. Insua, Luisinho, Mereno si Miramon figureaza pe lista jucatorilor accidentati.

{{notification_msg}}