Primera Division: Alaves - Real Valladolid

Analiza meciuri

Alaves - Valladolid

In deschiderea etapei cu numarul 33 din Spania Primera Division, avem un duel cu miza importanta atat pentru Alaves cat si pentru Valladolid. Surpriza placuta a acestui sezon, Alaves se afla pe a opta treapta a clasamentului si pastreaza mari sanse de a mai urca o pozitie si in acelasi timp de a se califica in Europa League. De partea cealalta, Valladolid are nevoie disperata de puncte pentru a iesi din zona rosie a clasamentului, fiind la diferenta de un singur punct de locul 17 - ultima pozitie ce va evita retrogradarea. Alaves a invins in turul campionatului la Valladolid cu scorul de 1-0.

Alaves

Avand in vedere faptul ca Primera Division va avea sapte echipe calificate pentru competitiile europene, Alaves are sanse mari de a profita de aceasta situatie. Un singur punct o desparte de a saptea pozitie, insa marea lor problema este lipsa recenta de rezultate. Mai precis cei de la Alaves au obtinut un singur punct in ultimile patru etape. In aceasta perioada au fost invinsi 4-0 de Atletico Madrid, 2-0 de Sevilla, ca apoi sa bifeze o remiza 1-1 cu Leganes, iar in ultima etapa au suferit o noua infrangere, 2-1 in deplasare la Espanyol. Fostii jucatori suspendati - Navarro si Brasanac isi reiau locurile in primul 11, dar intre timp fundasii Duarte si Laguardia au primit suspendari.

Real Valladolid

Pentru cei de la Valladolid orice punct devine extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, acestia se afla la un singur punct de pozitia 17 ocupata de Celta Vigo. Cu toate acestea rezultatele recente nu le ofera multe sperante pe viitor. Ultima victorie au inregistrat-o in urma cu cinci etape, 2-1 in deplasarea de la Eibar, ca apoi urmeze o remiza si doua infrangeri. Perioada urmata de ultima etapa, in care au remizat 2-2 pe teren propriu cu Getafe. Partida in urma careia cu siguranta au motive de nemultumire, deoarece au ratat victoria prin primirea golului egalizator in ultimul minut al prelungirilor. Mijlocsul Ruben Alcatraz este suspendat, iar Tuhani si Cop sunt accidentati.

{{notification_msg}}