Premier League: Wolverhampton - Chelsea

Analiza meciuri

Wolverhampton - Chelsea

Acest duel al etapei cu numarul 15 din Premier League, isi are o favorita clara - Chelsea, ce ocupa in momentul de fata a treia pozitie in clasament, urmand a face deplasarea la Wolverhampton. Echipa gazda situanduse in partea de mijloc a clasamentului, la o diferenta de 15 puncte fara de londonezi. Ultima lor intalnirea a avut loc sezonul trecut in FA Cup, incheiata cu victoria celor de la Chelsea cu scorul de 2-0.

Wolverhampton

Dupa o perioada buna in care au fost neinvinsi in sase meciuri, Wolverhampton traverseaza o perioada dificila, inregistrand sase etape fara victorie. Dintre acestea, singura remiza fiind obtinuta in urma cu trei etape in deplasarea de la Arsenal. Recent au fost invinsi acasa cu Heddersfield la scorul de 2-0 si in deplasarea de la Cardiff cu 2-1, adversare mai slab cotate. In aceasta intalnire nu va lua parte mijlocasul Neves, fiind suspendat datorita cumulului de cartonase galbene si fundasul spaniol Johny, care este accidentat.

Chelsea

Evolutiile acestui sezon sunt mult mai stabile, Chelsea nu a coborat mai jos de pozitia a patra in cele 14 etape din Premier League. Dupa o perioada in care s-au aflat chiar pe prima pozitie, au urmat cateva remize, dar singura infrangere au inregistrat-o abia in urma cu doua etape. Deplasarea de la Tottenham fiind pierduta cu scorul de 3-1. Evolutiile din grupa Europa League din care face parte au fost incheiate cu victorii, oferindu-le o doza de confort suplimentara, desi au fost inca de la inceput mari favoriti. Pentru acest duel este posibil ca Emerson sa acopere flancul stang al apararii, iar la mijloc - Loftus-Cheek sa i-a locul lui Kovacic.

{{notification_msg}}