Premier League: West Ham - Liverpool

Analiza meciuri

West Ham - Liverpool

In incheierea etapei cu numarul 25 din Anglia Premier League, putem urmari la lucru lidera clasamentului actual -Liverpool, in deplasare la a 12 a clasata West Ham. O diferenta de 30 de puncte le separa pe tabela, si nu doar atat West Ham traverseaza o perioada slaba cu doua infrangeri in ultimile doua etape; cat despre Liverpool - amintim ca in ultima etapa au remizat acasa cu Leicester. In prima parte a campionatului Liverpool a invins West Ham cu scorul de 4-0.

West Ham

Desi se afla in partea de mijloc a clasamentului, West Ham da semnele unui inceput de criza. Singurele rezultate pozitive ale ultimilor cinci etape au fost remiza 2-2 acasa cu Brighton si victoria incurajatoare 1-0 de acasa cu Arsenal. Insa in ultimile doua etape au dezamagit, pierzand 2-0 la Bournemouth si 3-0 la Wolverhampton. Din pacate revenirea atacantului austriac Marcko Arnautovic nu a fost simtita in ultima etapa, iar acum figureaza din nou pe lista jucatorilor incerti alaturi de fundasul Balbuena, mijlocasii Nasri si Sanchez.

Liverpool

In urma infrangeri suferite in etapa trecuta de catre principala urmaritoare Manchester City, Liverpool a beneficiat de o buna oportunitate de a mari avantajul la sapte puncte. Scenariu la care visau cu siguranta in intalnirea de acasa cu Leicester, mai ales dupa ce au deschis scorul prin Mane in minutul trei. Insa acest scenariu le-a fost negat de catre Leicester in minutele de prelungiri ale primei reprize, ce au facut ca Liverpool sa se multumeasca cu un singur punct. Fundasii Alexander-Arnold, Gomez si Lovren figureaza pe listat jucatorilor indisponibili in aceasta etapa.

{{notification_msg}}