Premier League: Tottenham - Aston Villa

Analiza meciuri

Tottenham - Aston Villa

Ultimul meci al zilei in Premier League se va juca intre Tottenham si Aston Villa. Tottenham a terminat sezonul trecut pe locul 4 in timp ce Aston Villa e nou promovata dupa ce a castigat play-off-ul din Chamionship. Ultima intalnire intre cele doua echipe dateaza din 2017 cand Tottenham a invins cu 2-0 in duelul lor din FA Cup.

Tottenham

Spurs vine dupa un sezon in care au fost aproape de o mare performanta pentru ei, au jucat finala Champions League cu Liverpool dar au fost invinsi. Unul din meciurile cele mai memorabile din sezonul trecut e probabil semifinala cu Ajax Amsterdam in care au reusit sa intoarca rezultatul in urma hatttrick-ului marcat de Loucas Moura. Se anunta o vara plina de transferuri la Spurs dar a venit doar mijlocasul Ndombele. Au probleme de lot inaintea acestei partide, Delle Ali e accidentat iar Son e suspendat.

Aston Villa

Villa a reusit intoarcerea pe prima scena a fotbalului englez dupa o absenta de 3 ani in care s-au luptat in Chamionship. Au castigat greu promovarea dupa un meci pe Wembley cu Derby County. Dupa promovare si incasarea banilor din drepturile de televizare au fost printre cele mai active echipe in perioada de transferuri, acum ramane doar ca managerul sa formeze o echipa din jucatorii veniti.

{{notification_msg}}