Premier League: Manchester City - Chelsea

Analiza meciuri

Manchester City - Chelsea

Runda cu numarul 26 din Premier League ne aduce un derby important intre echipa de pe locul secund, Manchester City si echipa de pe locul 4, Chelsea. La startul sezonului ambele echipe porneau cu ambitii la titlu dar City e echipa ramasa in lupta pentru ca londonezii sunt la 12 puncte in spatele lor. In prima parte a sezonului Chelsea s-a impus pe Stamford Bridge cu 2-0.

Manchester City

City a reusit sa lege doua victorii dupa o infrangere surprinzatoare cu Newcastle, au condus in acea partida dar au fost invinsi pe final. Au avut noroc totusi in acea etapa pentru ca si Liverpool s-a incurcat iar in acest moment sunt la 3 puncte in spatele cormoranilor iar lupta pentru titlu se anunta tenionata pe final. Au avut doua meciuri dificile in ultimele doua etape cu Arsenal si Everton dar au reusit sa obtina cele 6 puncte. Guardiola nu are probleme de lot inaintea acestei partide.

Chelsea

Londonezii au avut o perioada dezastruoasa in 2019 si au pierdut orice speranta la titlu. Au fost invinsi pe teren propriu de Leicester, au pierdut derby-ul cu Arsenal si au fost umiliti de Bournemouth cu 4-0. In meciul cu Bournemouth au facut cel mai slab meci al sezonului si au primit toate golurile in repriza secunda. In ultima etapa s-au dezlantuit impotriva celor de la Huddersfield cand au marcat 5 goluri dar echipa de pe ultimul loc nu a fost un adversar pe masura. Antrenorul Sarri va forta in ofensiva cu o tripleta de exceptie Hazard, Willian, Higuain.

 

{{notification_msg}}