Premier League: Manchester City - Arsenal

Analiza meciuri

Manchester City - Arsenal

Etapa cu numarul 25 din Anglia, Premier League le aduce fata in fata pe ocupantele pozitiilor trei si cinci ale clasamentului, Manchester City si Arsenal. Cu precizarea ca City a fost prinsa pe picior gresit in ultima etapa, pierduta 2-1 in deplasare de la Newcastle; de cealalta parte Arsenal care se afla la o diferenta de noua puncte sub City -  dar se afla intr-o forma buna, victorii in ultimile doua etape. Mentionam ca in turul campionatului,  Arsenal a pierdut 2-0 acasa cu City.

Manchester City

A patra intrangere pentru Manchester City, a venit in ultima etapa in deplasare la Newcastle - cand nimeni nu s-ar fi asteptat. City a deschis conducerea partidei inca din primul minut al intalnirii, insa treptat Newcastle a controlat mai bine jocul si in minutul 80 au reusit sa preia conducerea prin golul marcat din penalty de mijlocasul Matt Richie. In rundele trecute City a evoluat impecabi, victorie 2-1 acasa cu Liverpool, si in doua randuri 3-0 - pe tern propriu cu Wolves si in deplasare la Huddlesfield. Din lista jucatorilor ce vor absenta in aceasta etapa figureaza portarul Ederson si fundasii Kompany si Mendy.

Arsenal

Datorita reusitelor din ultimile doua etape, dintre care una foarte importanta celor de la Chelsea, Arsenal se afla intr-o pozitie favorabila unei inchieri a sezonului pe a patra pozitie. Cele noua puncte ce ii despart de Manchester City nu ofera mari sperante de ai ajunge in clasament, dar pentru a pune presiune cu siguranta vor incerca sa faca tot ce le sta in puteri. Intre reusite ultimilor doua etape au jucat in FA Cup, competitie din care au fost eliminati de catre Manchester United in urma unui dureros scor de 3-1. Antrenorul Unai Emery se confrunta cu probleme in partea de aparare, iar daca Mavropanos si Koscienny nu sunt recuperati - se asteapta din nou prezenta lui Monreal va in primul 11.

{{notification_msg}}