Premier League: Leicester - Newcastle

Analiza meciuri

Leicester - Newcastle

Etapa cu numarul 34 din Premier League va debuta cu un duel intre Leicester, ce ocupa o pozitie onorabila in acest sezon - a saptea. Si Newcastle care se afla pe pozitia 15 la o diferenta de sapte puncte de prima echipa din zona rosie a clasamentului. Leicester a invins Newcastle in prima jumatate a clasamentului cu scorul de 2-0.

Leicester

Si-a imbunatatit considerabil rezultatele in ultima perioada, bifand cinci victorii in ultimile sase etape. Dar cu toate acestea pentru Leicester este prea tarziu sa avanseze mai sus de pozitia sapte, deoarece locul sase se afla la 14 puncte diferenta. Mai amintim ca principalele adversare intalnire recent in fata carora au si obtinut victorii au fost echipe din a doua parte a clasamentului - Fulham, Burnley, Bournemouth si Huddersfield. Mijlocasul Marc Albrighton va fi cea mai notabila absenta a lotului.

Newcastle

Cu toate ca Newcastle traverseaza o perioada modesta, nu are mari motive de ingrijorare in ceea ce priveste o posibila retrogradare. Dupa ce au invins 3-2 in urma cu patru etape acasa pe Everton, Newcastle a remizat 2-2 la Bournemouth, ca apoi sa sufere doua ingrangeri consecutive. Au pierdut 2-0 la Arsenal si 1-0 acasa cu Crystal Palace. Fundasul francez Florian Lejeune este accidentat si va absenta in acesta etapa.

{{notification_msg}}