Premier League: Everton - Tottenham

Analiza meciuri

Everton - Tottenham

Etapa cu numarul 18 din Premier League, ne propune pentru aceasta seara un duel intre ocupantele pozitiilor opt si trei. Everton - respectiv Totthenham, care se afla la o diferenta superioara de 15 puncte in clasament. Oaspetii se afla intr-o forma recenta excelenta, castigand ultimile trei etape, obtinand calificarea in faza eliminatorie din Liga Campionilor cat si acces in semifinalele Cupei Ligii. Pe cand Everton a obtinut doar doua puncte in ultimile trei dueluri din campionat; amintim si faptul ca acestia au pierdut ultimile trei intalniri cu Tottenham.

Everton

Toate aceste lucruri mentionate in introducere, cat si faptul ca diferenta de puncte fata de locurile ce permit participarea in ligile europene este de 10 puncte, cu siguranta le va ingreuna misiunea din aceasta seara. Singura partida recenta in care nu au inscris, a fost in fata celor de la Liverpool, pierduta la scor minim in urma cu patru etape. Au urmat doua remize pe teren propriu cu Newcastle si Watford, ca ultima etapa sa fie pierduta la Manchester City cu scorul de 3-1. Mijlocasii Gueye, McCarthy nu vor lua parte datorita unor accidentari.

Tottenham

Spre deosebire de rivalii acestei etape, cei de la Tottenham se afla in varf de forma. In ultimile cinci etape au obtinut patru victorii si o infrangere. In ultimile trei etape au invins Southampton cu 3-1, Leiceste cu 2-0 si Burnley in inultima etapa jucata acasa cu 1-0; cat despre infrangerea mentionata au suferit-o in deplasarea de la Arsenal cu scorul de 4-2. Saptamana trecuta s-au revanat in fata celor de la Arsenal in Cupa Ligii, victorie ce le va parmite partificarea in faza semifinalelor. Cat despre adversara lor din faza urmatoare a Ligii Campionilor - aceasta va fi Borussia Dortmund. Fundasii Sanchez, Vertonghen si Dier, mijlocasul Dembele si atacantul Janssen sunt accidentati.

{{notification_msg}}