Premier League: Arsenal - Manchester United

Analiza meciuri

Arsenal - Manchester United

Ultimul meci din etapa cu numarul 30 din Anglia poate decide echipa care va juca in Champions League in sezonul viitor. Arsenal e pe locul 5 la un punct in spatele rivalilor de la Manchester United. Ambele echipe au avut meci in cupele europene la mijlocul saptamanii si au avut rezultate diametral opuse. Meciul tur disputant pe Old Trafford s-a incheiat nedecis 2-2.

Arsenal

Dupa 3 victorii consecutive in care au reusit sa se apropie de locul 4, cei de la Arsenal au disputant derby-ul londonez cu Tottenham. Au condus o mare parte din meci dar s-au vazut egalati iar pe final au ratat sansa unei victorii cand Aubameyang a irosit o lovitura de la 11 metri. Joi au avut meci in Europa League pe terenul celor de la Rennes dar au jucat sub asteptari si au fost invinsi cu 3-1. Pentru aceasta partida au un singur indisponibil pe mijlocasul Torriera.

Manchester United

Manchester a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele zile dupa calificarea dramatica in sferturile de finala Champions League. In campionat dupa ce Ole Gunnar Solkjer a preluat echipa echipa a crescut de la un meci la altul si au reusit sa ajunga pana pe locul 4, un obiectiv care parea pierdut pana la demiterea lui Jose Mourinho. Singura infrangere in mandatul lui Solkjer a venit acasa cu PSG 0-2 pe Old Trafford dar la retur si-au luat revansa cu 3-1 si s-au calificat in sferturi. Pentru aceasta partida va reveni la mijlocul terenului si Paul Pogba care a fost suspendat in meciul de la Paris.

{{notification_msg}}