Preliminariile Europa League: Brondby – Hertha Berlin

Analiza meciuri

Brondby – Hertha Berlin

Hertha e considerata favorita si in primul duel de pe teren propriu a reusit sa castige la limita, iar acum va dispune de acel avantaj. Brondby nu trebuie sa fie dezamagita de infrangerea suferita cu 1-0 in Berlin, deoarece inca mai are sanse sa se califice in faza urmatoare, chiar daca nu a marcat in deplasare. Pe de alta parte Hertha este multumita ca a dominat jocul in prima mansa si nu a primit gol, dar este departe de forma pe care ar trebui sa o aiba o echipa din Bundesliga. Pana acum Hertha nu a jucat nici un meci oficial pentru ca nu a inceput campionatul in Germania, iar Brondby a remizat etapa trecuta in cea mai puternica liga daneza. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in 2009 in Europa League, intr-un meci disputat in Copenhaga, pe care Brondby l-a castigat cu 2-1.

Brondby

A pierdut in prima mansa in fata celor de la Hertha Berlin, insa nu a fost o infrangere usturatoare, care sa o scoata din lupta si acum spera sa faca o surpriza pe teren propriu. A avut o evolutie variabila in acest sezon, incepand cu victoria din primul tur preliminar in fata islandezilor de la Valur, apoi a terminat la egalitate in campionat cu Esbjerg, iar in meciul retur din turul doi a fost invinsa acasa de Hibernian. S-a calificat mai departe in Europa League, apoi a obtinut o victorie cu Silkeborg in campionat, iar dupa infrangerea din Berlin, a remizat in etapa precedenta. A jucat acasa cu Horsens si a condus cu 2-0, insa a primit doua goluri si meciul s-a terminat la egalitate. Antrenorul Zorniger nu se va putea baza pe Nilsson si Silva, pentru ca ambii sunt accidentati.

Hertha Berlin

Cu toate ca a castigat la limita partida din tur, este un avantaj foarte important pentru Hertha. Nu trebuie sa uitam ca aceasta echipa a avut parte de niste evolutii foarte slabe in sezonul trecut, unde in 8 meciuri nu a triumfat niciodata, ultima victorie avand loc pe la mijlocul lunii martie. In ultimul meci amical a fost invinsa de catre AZ Alkmaar. Din aceste motive, a avut ceva emotii in fata celor de la Brondby, dar a castigat multumita golului inscris de atacantul Ibisevic. Nu sunt toti jucatorii in forma in care ar trebui sa fie, dupa cum s-a vazut si in jocul facut de Kalou, dar totusi Hertha este la inceputul sezonului. Din fericire pentru antrenorul Dardai, aproape toti jucatorii acidentati si-au revenit si acum vor fi abti pentru aceasta confruntare importanta cu Brondby.

{{notification_msg}}