Preliminariile Champions League: PAOK Thessaloniki – Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

PAOK Thessaloniki – Ajax Amsterdam

Miercuri seara se vor juca 10 meciuri din mansa a doua a turului 3 preliminar Champions League, iar unul dintre cele mai interesante dueluri va fi in Thessaloniki intre vice-campioanele Greciei si a Olandei, PAOK si Ajax. In tur, in Amsterdam, rezultatul a fost 1-1, asa ca ambele au sanse egale sa ajunga in play-off. Acum 6 ani de zile aceste echipe au fost intr-o situatie identica si dupa ce in partida tur din Olanda rezultatul a fost 1-1, in returul din Grecia tabela a aratat scorul final 3-3 si Ajax a fost echipa care s-a calificat mai departe.

PAOK Thessaloniki

Cu siguranta PAOK va incerca sa-si ia revansa acum, tinand cont ca doar cativa jucatori au parasit acea echipa din anul 2010. A adus in aceasta perioada de transferuri jucatori importanti care vor ajuta echipa sa faca performanta. Printre noii veniti in aceasta vara se numara Crespo, Shakov, Biseswar, Matos, Djalma, Canas, Brkic si Varela, insa antrenorul Ivic nu se poate baza pe niciunul din ei in confruntarea cu Ajax. De asemenea s-au transferat la alte echipe Berbatov, Vitor si Mak. PAOK Thessaloniki este mult mai puternica fata de anii trecuti si va face tot posibilul sa ajunga in grupele Champions League.

Ajax Amsterdam

Campionii Europeni din Amsterdam nu si-au creat avantaj in partida tur de pe propriul teren. Au lipsit atunci Bazoer si Gudelj din cauza ca au fost accidentati, iar El Ghazi a jucat doar cateva minute pe final. De asemenea nu a fost in teren nici golgheterul echipei Milik, care este tot mai aproape sa se transfere la Napoli cum au facut si jucatorii van der Hoorn, Rhijn si Fischer. Printre jucatorii care au sosit la echipa in aceasta vara se numara Cassierra, Westermann si Sanches. Antrenorul de Boer a fost inlocuit cu Peter Bosz, care a mai antrenat echipe din Olanda. Ajax are acum o echipa foarte tanara, insa nu are voie sa faca nici o greseala in fata celor de la PAOK, daca isi doreste cu adevarat sa fie mai aproape de grupele Champions League.

{{notification_msg}}