Preliminariile Champions League: APOEL – Rosenborg

Analiza meciuri

APOEL – Rosenborg

In aceasta saptamana vom afla echipele care se vor califica in play-off-ul Champions League, avand in vedere ca marti si miercuri se vor juca meciurile retur din turul 3 preliminar. Unul din cele mai interesante dueluri este intre cipriotii de la APOEL si norvegienii de la Rosenborg, care au castigat prima mansa cu 2-1, asa ca totul este posibil acum.

APOEL

Crede intr-o calificare in play-off cu toate ca in primul meci a pierdut si are de recuperat un gol. Pentru ca acest lucru sa fie posibil va trebui sa evolueze mult mai bine fata de cum a facut-o saptamana trecuta pe terenul celor de la Rosenborg. Are probleme cu defensiva, deoarece in Trondheim a incasat doua goluri in prima repriza. Pentru APOEL a marcat Efrem dintr-o pasa grozava a lui Gionnotas. Vor revenii jucatorii ofensivi Vincenti si Sotiriou care vor fi cel mai mare pericol pentru poarta lui Rosenborg, asa cum au fost in meciul din turul 2 preliminar, in care cipriotii i-au invins cu 3-0 pe galezii de la TNS. Tanarul antrenor Christiansen inca nu a introdus in teren jucatorii veniti in aceasta vara la echipa, printre care ii enumeram pe Orlandi, Bressan si Camargo. Fundasul Lago va lipsi, pentru ca acuza accidentari de aproape o luna de zile.

Rosenborg

Echipa care a castigat cele mai multe titluri in Norvegia este multumita de rezultatul meciului din prima mansa, insa ii pare rau pentru golul primit in repriza a doua, care ii face pe rivali sa spere in continuare la calificare. Toata lumea din Rosenborg crede ca echipa lor favorita va juca in play-off-ul Champions League, mai ales ca este intr-o forma foarte buna, ocupand primul loc in campionat dupa 18 etape. Are 6 puncte avantaj si un meci in minus disputat, fata de urmaritoare Odd. Trebuie sa adaugam ca Rosenborg a fost infranta doar de doua ori in acest sezon, o data in prima etapa de campionat si a doua oara in cel de-al doilea tur preliminar din Champions League. Asociatia Norvegiana de Fotbal, a hotarat ca meciul cu Viking sa se amane, pentru ca Rosenborg sa se pregateasca si sa obtina un rezultat bun in Champions League. Probabil vom vedea in teren aceeasi echipa de start ca cea din partida tur. Portarul Hansen nu va juca, fiindca este accidentat.

{{notification_msg}}