Portugalia Primeira Liga: Portimonense - Braga

Analiza meciuri

Portimonense - Braga

In debutul etapei cu numarul 17 din prima liga a campionatului portughez de fotbal; ce totodata marcheaza inceputul partii secunde a sezonului - avem un duel interesant intre locurile 8 si 2 ale clasamentului. Braga are un avantaj de 13 puncte fata de Portimonense, insa este in inferioritate fata de liderul clasamentului FC Porto cu sase puncte. Cu toate ca Portimonese a pierdut in ultima etapa, echipa se afla intr-o forma satisfacatoare in acest sezon. Braga a invins in intalnirea pe teren propriu pe Portimonense cu scorul de 2-1.

Portimonense

Dupa un inceput de sezon modest, Portimonense trece printr-o perioada de ascensiune in care au reusit in ultimile patru etape o serie castigatoare de trei partide. De mentionat este faptul ca in ultima dintrea aceste victorii au reusit sa bata Benfica cu 2-0; lucru ce i-a urcat in clasament pe o pozitie multumitoare. Cu toate acestea, in ultima etapa au dezamagit pierzand in deplasarea de la Maritimo cu 2-1. Singurul jucator indisponibil al lotului este atacantul japonez Nakajima.

Braga

Reuseste pana in acest moment unul din cele mai bune sezoane ale ultimilor ani, acest lucru fiind confirmat si de pozitia secunda ocupata in clasament. Singurele infrangeri au fost in fata celor de la Porto (1-0) din etapa cu numarul 12 si cu Benfica, din urma cu trei etape (6-2). Ca apoi sa invinga pe teren propriu Maritimo cu scorul de 2-0 si Boavista cu 1-0. Cel mai probabil vor evolua cu o formatie asemanatoare ultimei etape, pentru ca mijlocasul Xadas si atacantul Esgaio Ricardo continua sa figureze ca accidentati.

{{notification_msg}}