Play-off pentru Ligue 1: FC Lorient – ES Troyes

Analiza meciuri

FC Lorient – ES Troyes

Dupa victoria cu 2-1 pe teren propriu a celor de la Troyes de acum 3 zile, aceste doua echipe se vor intalni din nou in Lorient. Va fi mansa secunda a play-off-ului de promovare in prima liga. Lorient a terminat sezonul pe locul 18 in Ligue 1, iar Troyes s-a clasat pe pozitia a 3 a in liga secunda. In partida tur Lorient a pierdut la un gol diferenta si acum trebuie sa faca tot posibilul ca sa se impuna, asa cum s-a intamplat acum 2 sezoane cand a intalnit-o pe Troyes in Ligue 1.

FC Lorient

Trebuie sa fie foarte atenta, fiindca Troyes este un adversar puternic, asa cum s-a vazut si in prima mansa. A incasat golul 2 in minutele de prelungire, ceea ce inseamna ca jucatorii antrenorului Casoni nu s-au mai putut concentra pe final si au fost infranti cu 2-1. Totusi e un rezultat bun pentru Lorient, mai ales ca acum va juca in fata fanilor, unde in ultimele 4 dueluri a bifat doua victorii si doua egaluri, inscriind cel putin un gol pe meci. O veste buna e ca va reveni in primul 11 Moukandjo care se intelege de minune cu atacantul Waris. Marveaux va lipsi deoarece este accidentat.

ES Troyes

Are un moral foarte bun inaintea acestui duel, fiindca a inregistrat 6 victorii la rand pe teren propriu, iar acum porneste cu avantaj. Multumita rezultatelor bune din finalul campionatului, Troyes a reusit sa termine pe locul 3. A fost aproape de o promovare directa in Ligue 1, insa Amiens a avut un golaveraj mai bun si s-a pozitionat pe locul secund. Nu s-a demoralizat si a evoluat excelent in meciul din tur cu Lorient, marcand golul victoriei in ultimele minute prin mijlocasul Nivet. Ne asteptam ca antrenorul Garcia sa foloseasca aceeasi echipa de start ca acum 3 zile, avand in vedere ca Martial si Cordoval nu s-au recuperat complet.

{{notification_msg}}