Pariul Zilei: Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias

Analiza meciuri

Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias

Ultima partida din acest an pentru Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias se va disputa astazi de la ora 20:00 pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, acolo unde oltenii spera sa spele rusinea infrangerii din etapa precedenta. Universitatea Craiova are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc deoarece trupa antrenata de Devis Mangia isi doreste sa lupte pentru titlu si in acest moment diferent fata de liderul CFR Cluj a crescut la 8 puncte. Cea mai iubita formatie din Oltenia a suferit o singura infrangere pe teren propriu in aceasta editie de Liga I si trebuie sa mai amintim faptul ca gazdele acestei intalniri au cativa jucatori foare talentati care pot face diferenta.

Un alt amanunt foarte important este perioada nefasta prin care trec cei de la Gaz Metan, o echipa care a inceput foarte bine aceasta editie de campionat dar nu a mai reusit sa obtina o victorie de 5 etape. Mai trebuie evidentiat faptul ca gruparea medieseana nu a reusit niciodata o victorie in deplasare la Craiova, iar in ultimele 4 etape Gaz Metan a incasat de fiecare data cate 2 goluri.

In aceste conditii Universitatea Craiova este favorita clara la victorie si va sugeram sa mizati pe succesul oltenilor, chiar daca agentiile va ofera doar cota 1.50 aceste pronostic are sanse  mari sa fie castigator.

{{notification_msg}}