Pariul Zilei: Ucraina - Cehia

Analiza meciuri

Ucraina - Cehia

Dupa ce s-au disputat primele trei etape din Liga B Grupa 1, situatia clasamentului este inca indecisa, iar partida de astazi dintre Ucraina si Cehia va avea o miza foarte importanta. Nationala Ucrainei se claseaza deocamdata pe prima pozitie avand 6 puncte, iar oaspetii din Cehia si-au crescut sansele dupa succesul impotriva Slovaciei. In cazul in care selectionata ceha va reusi astazi o noua victore neasteptata, jucatorii antrenati de Jaroslav Silhavy vor fi la egalitate de puncte cu Ucraina si inca mai pot spera la castigarea acestei grupe.

Chiar daca nici una dintre ele doua formatii nu are in componenta fotbalisti foarte cunoscuti, sunt cateva rezultate care ne demonstreaza ca Ucraina are o echipa redutabila si foarte bine organizata. Gazdele de astazi nu au participat la Campionatul Mondial din aceasta vara, iar ultima infragrere a fost suferita a fost inregistrata in urma cu un an impotriva vice-campioanei mondiale, Croatia.

Intre Cehia si Ucraina nu au avut loc foarte multe confruntari precedente, iar in cel mai recent duel ucrainienii au reusit o victorie dramatica cu scorul de 2-1 dupa ce nationala Cehiei a deschis scorul, iar golul decisiv a fost inscris in minutele de prelungiri. Si astazi ne asteapta un duel destul de strans, dar pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al Ucrainei care va poate aduce cota 1.70, iar pentru gazdele de astazi va asigura prima pozitie din grupa. 

{{notification_msg}}