Pariul zilei: Stuttgart – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Stuttgart – Bayern Munchen

Acest sezon a inceput perfect pentru Bayern Munchen, campioana Germaniei a castigat primele 3 meciuri oficiale si va intalni astazi VFB Stuttgart, o formatie care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme gruparii bavareze.

Prima partida disputata in acest sezon de Bayern Munchen a fost impotriva celor de la Frankfurt, echipa care a reusit sa castige Cupa Germaniei intr-o finala tot cu Bayern. Jucatorii antrenati de Niko Kovac au reusit sa se revanseze pentru acel esec rusinos, iar partida de Supercupa a fost castigata de bavarezi cu scorul de 5-1. A urmat apoi succesul cu Drochtersen/Assel din Cupa Germaniei si victoria cu Hoffenheim din prima etapa a Bundesligii. In acest timp Stuttgart a fost eliminata surprinzator din Cupa de Hansa Rostock, o formatie care evolueaza in al treilea esalon al fotbalului german, iar dupa acest esec a urmat si infrangera din campionat suferita in deplasare la Mainz. Nu este de mirare ca moralul jucatorilor a avut de suferit dupa aceste esecuri, iar Tayfun Korkut va avea o misiune destul de dificila sa isi mobilizeze jucatorii impotriva unei adversare atat de puternice precum Bayern Munchen.

Chiar daca Stuttgart este echipa gazda, noi recomandam pariorilor sa mizeze pe varianta 2 pauza – 2 final, cotata cu 1.80,  deoarece Bayern Munchen este net superioara adversarei si ar trebui sa profite de perioada nefasta prin care trece adversara de astazi. 

{{notification_msg}}