Pariul Zilei: Rosenborg - Celtic

Analiza meciuri

Rosenborg - Celtic

Meciurile din Europa League ofera pariorilor multe posibilitati pentru a alege pronosticurile de astazi, iar in acest articol vom prezenta mai multe detalii despre partida dintre Rosenborg si Celtic, doua cluburi reprezentative pentru campionatele din care provin. Celtic este campioana din ultimii ani, iar in ceea ce priveste stilul de joc oaspetii de astazi au pastrat aceasi filosofie foarte spectaculoasa cu atacuri directe si o mare implicare fizica. Aceste calitati au adus trupei pregatite de Brendan Rodgers 6 puncte in Grupa B, insa aceste puncte nu le asigura calificarea in urmatoarea faza a competitiei deoarece germanii de la RB Leipzig au tot 6 puncte si inca mai spera sa termine in primele doua clasate.

Confruntarea cu Rosenborg reprezinta o buna oportunitate pentru scotieni de a-si imbunatati si golaverajul, Rosenborg nu a obtinut nici un punct in faza grupelor si in precedentele 4 partide din Europa League norvegienii au incasat 12 goluri. In partida din tur Celtic s-a impus doar cu scorul de 1-0, insa cele doua formatii s-au intalnit de mai multe ori in cupele europene, iar ultimul succes obtinut de norvegieni a fost inregistrat in 2001 intr-o partida din grupele Champions  League.

In concluzie va invitam sa pariati pe un succes al campioanei Scotiei, acest rezultat este cotat cu 1.55 si le poate oferi celor de la Celtic sansa de a urca pe pozitia secunda din grupa.

{{notification_msg}}