Pariul Zilei: PSV - Bate Borisov

Analiza meciuri

PSV – BATE Borisov

In duelul dintre PSV si BATE Borisov avem o favorita clara, agentiile de pariuri acorda cele mai multe sanse de reusita olandezilor, echipa din Eindhoven s-a impus si in prima mansa cu scorul de 3-2 , iar momentan sunt putine sanse ca BATE Borisov sa reuseasca o calificare miraculoasa.

Gazdele de la PSV trec printr-o perioada foarte buna, dupa ce au pierdut la penaltiuri Supercupa Olandei au urmat 4 victorii consecutive in care jucatorii antrenati de Mark van Bommel au marcat cel putin cate doua goluri in fiecare meci.  Adversara de astazi a celor de la PSV a  intrat in competitie foarte devreme si BATE Borisov va intalni a treia adversara din preliminariile UEFA Champions League. Pana in prezent experienta europeana acumulata de campionii din Belarus s-a dovedit foarte importanta in confruntarile cu HJK si Qarabag, dar diferenta de valoare fata de PSV este mult mai mare. In ultimele 3 partide BATE nu a mai obtinut nici o victorie, iar increderea echipei pregatite de Aleksey Baga nu mai este atat de ridicata.

Formatiile olandeze sunt recunoscute pentru stilul de joc foarte ofensiv si direct, iar in confruntarea de astazi nu trebuie sa ne asteptam ca PSV sa abordeze o mentalitate defensiva. Sugestia noastra pentru pariori este sa mizeze pe varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.65 deoarece un succes al celor de la PSV nu este atat de profitabil.

{{notification_msg}}