Pariul Zilei: PSV - Barcelona

Analiza meciuri

PSV - FC Barcelona

Putine formatii din lume se pot lauda cu o forta ofensiva comparabila cu cea a campioanei Spaniei, FC Barcelona, echipa antrenata de Ernesto Valverde se va deplasa in aceasta seara pe terenul olandezilor de la PSV, iar pariorii ar trebui sa urmareasca cu multa atentie acest meci deoarece va poate aduce o cota profitabila.

FC Barcelona si-a asigurat deja prezenta in optimiile Champions League, in cele 4 meciuri din faza grupelor catalanii au obtinut 10 puncte si se afla pe prima pozitie. Chiar si in acest conditii trupa spaniolilor inca este motivata sa castige acest meci deoarece in ultima etapa o vor intalni pe Tottenham, o adversara ce poate incurca planurile deoarece si englezii inca mai au sanse de a termina in primele doua pozitii din grupa. Mai trebuie sa mai evidentiem faptul managerul oaspetilor este nevoit sa evolueze cu cativa jucatori de rezerva, fotbalisti tineri care au potential si isi doresc sa se afirme in astfel de meciuri. Nu trebuie omis nici faptul ca PSV este o echipa cu o mentalitate ofensiva si nu se va baricada in defensiva chiar daca agentiile de pariuri acorda foarte putine sanse de victorie.

In aceste conditii pariorii ar trebui sa mizeze pentru o cota de 1.50 pe succesul Barcelonei, desi nu este o cota foarte mare catalanii au multe avantaje si ar trebui sa castige aceasta partida.

{{notification_msg}}