Pariul Zilei: Poli Timisoara - Chindia Targoviste

Analiza meciuri

Poli Timisoara – Chindia Targoviste

Dintre toate meciurile care vor avea loc astazi in Liga a doua pariorii pot alege cateva pronosticuri avantajoase, iar in acest articol vom prefata intalnirea dintre Poli Timisoara si Chindia Targoviste.

Cele doua echipe se afla in situatii complet diferite, daca oaspetii de la Chindia au reusit 3 victorii in ultimele 3 etape, Poli Timisoara traverseaza o perioada nefasta si increderea echipei este foarte scazuta. In ultimele 8 meciuri banatenii au suferit 7 infrangeri si in acest moment se claseaza pe locul 19, la un singur punct de ultima clasata, Dacia Unirea Braila. Va amintim ca ACS Poli Timisoara a retrogradat sezonul trecut din Liga I, iar situatia financiara a clubului nu este deloc stabila, iar o eventuala infrangere astazi ar prelungi criza prin care trece gruparea timisoreana. De altfel, un esec impotriva Chindiei ar reprezenta si sfarsitul mandatului pentru Stefan Nanu care ocupa functia de antrenor principal la Poli Timisoara, dar care a reusit doar o singura victorie in acest sezon.

In cele 10 etape disputate pana in prezent Chindia a marcat 18 goluri, iar cel mai periculos atacant este Cristian Cherchez care a inscris de 7 ori pentru formatia din Targoviste. Avantajele oaspetilor in aceasta confurntare sunt evidente, iar din acest motiv va invitam sa profitati de cota 1.70 pe care agentiile de pariuri o acorda celor care vor miza pe un succes al Chindiei.

{{notification_msg}}