Pariul Zilei: Poli Iasi - Sepsi

Analiza meciuri

Poli Iasi - Sepsi

Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi va fi astazi locul de desfasurare a unei confruntari foarte interesante in care Poli Iasi va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, un meci intre doua echipe care nu au pretentii foarte mari dar care pot aduce pariorilor o sansa de a-si spori veniturile.

Formatia ieseana nu traverseaza cea mai buna perioada, in ultimele 8 partide moldovenii au suferit 7 infrangeri si nemultumirea fata de metodele folosite de antrenorul Flavius Stoican a crescut foarte mult in ultimele saptamani. De asemenea, nici fotbalistii ieseni nu mai evolueaza cu aceasi incredere, pe cand oaspetii de la Sepsi vor veni foarte motivati sa obtina cel putin un punct. Gruparea oaspetilor se afla la al doilea sezon in Liga I, iar pana acum Sepsi a reusit sa adune 23 de puncte si ocupa a sasea pozitie din campionatul Romaniei. Ar fi o mare surpriza daca Sepsi ar participa in Play-off-ul  pentru cupele europene, insa aceasta perioada favorabila poate fi speculata de pariori.

In cele 3 intalniri precedente din Liga I Poli Iasi a fost invinsa de fiecare data si nici astazi nu va avea o misiune foarte usoara. In aceste conditii va propunem sa mizati pe varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.50 deoarece Sepsi nu a mai pierdut un meci in deplasare din luna august si poate obtine astazi cel putin un rezultat de egalitate.

{{notification_msg}}