Pariul Zilei: Petrolul Ploiesti - Luceafarul Oradea

Analiza meciuri

Petrolul Ploiesti - Luceafarul Oradea

Pariorii nu au astazi foarte multe meciuri din care isi pot alege pronosticurile, dar pot obtine o cota foarte profitabila din duelul care va avea loc de la ora 19:30 pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, acolo unde Petrolul va intalni pe Luceafarul Oradea. In opinia caselor de pariuri exista o favorita clara deoarece Petrolul este echipa gazda a acestei partide si a obtinut 4 victorii in precedentele 4 confruntari de pe teren propriu. De altfel, gruparea ploiesteana este considerata si una dintre candidatele la promovare, fiind clasata in acest moment pe pozitia a cincea din Liga a doua, in timp ce Luceafarul Oradea se afla pe locul 15 si este foarte aproape de ultimele pozitii din clasament.

Oaspetii de la Luceafarul au incasat 12 goluri in ultimele 5 partide, perioada in care trupa pregatita de  Cristian Luput a reusit o singura victorie. Este destul de greu de crezut faptul ca oradenii vor reusit sa evite infrangerea in acest duel, dar trebuie sa tinem cont si de pofta ofensiva a ploiestenilor care au inscris 11 goluri in precedentele 5 meciuri.

In aceste conditii va recomandam sa alegeti varianta de peste 2.5 goluri marcate, un pronostic care este cotat cu 1.60 si va aduce pariorilor un castig mai mare decat in cazul unei victorii a Petrolului. 

{{notification_msg}}