Pariul zilei Olympiakos – AC Milan

Analiza meciuri

  Olympiakos – AC Milan

 Probabil ca cea mai mare surpriza care se poate inregistra in aceasta seara de Europa League este eliminarea celor de la AC Milan, gruparea italiana care se va deplasa in aceasta seara la Olympiakos pentru o partida ce poate spori castigurile pariorilor.

   Cele doua formatii fac parte din Grupa F, o grupa in care Betis Sevilla si-a asigurat deja participarea in urmatoarea faza a competitiei, iar Olympiakos si AC Milan isi vor disputa cealalta pozitie care permite prezenta in primavara europeana. Trupa grecilor a adunat 7 puncte si a fost invinsa si in meciul din tur de pe San Siro, deci un rezultat de egalitate le este suficient italienilor sa isi mentinta pozitia secunda din grupa. AC Milan se poate califica si daca pierde acest duel la un gol diferenta, dar  Gennaro Gattuso va incerca sa isi motiveze jucatorii sa obtina victoria pentru a evita orice fel de emotii.

   In ultimele partide AC Milan a demonstrat fanilor ca a redevenit o formatie puternica si poate emite pretentii la cucerirea unui trofeu in acest sezon. Singurele echipe care au reusit sa o invinga pe AC Milan in deplsare sunt Napoli si Inter Milano, deci pariorilor le sugeram sa mizeze pe o victorie a oaspetilor, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 2.60 si care poate reprezenta cea mai inspirata alegere de astazi.

{{notification_msg}}