Pariul Zilei: Mainz - Hannover

Analiza meciuri

Mainz - Hannover

Partidele care vor avea loc in aceasta duminica pot aduce pariorilor multe optiuni, iar in acest articol vom prezenta mai multe argumente pentru un pronostic pe care il puteti obtine din meciul dintre Mainz si Hannover.

Cele doua formatii se afla in situatii diferite si exista o diferenta evidenta intre rezultatele obtinute in acest sezon. Daca gazdele de la Mainz se afla pe pozitia a zecea din Bundesliga si spera sa se califice in cupele europene, cei de la Hannover nu au avut cel mai bun inceput de sezon si ocupa in acest moment locul 17, la egalitate de puncte cu Fortuna Dusseldorf, ultima clasata din campionatul german.  Oasepetii acestei intalniri inca nu au obtinut nici o victorie in deplsare si ar fi o mare surpriza sa reuseasca primul succes pe un teren strain chiar astazi.

Mainz a demonstrat ca este o echipa redutabila atunci cand evolueaza in fata proprilor fani, iar acest lucru s-a observat si in ultimul meci de pe Opel Arena, atunci cand Mainz a pierdut la limita in fata Borussiei Dortmund, liderul neinvins din Bundesliga. Hannover are 4 infrangeri din ultimele 5 meciuri si cea mai recomandata alegere pentru pariori este un succes al gazdelor care este cotat cu 1.90 si ii vor apropia pe cei de la Mainz de locurile care permit participarea in urmatoarea editie de Europa League.

{{notification_msg}}