Pariul Zilei: Mainz - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Mainz - Borussia Dortmund

Cea mai puternica echipa a momentului din Germania este Borussia Dortmund, iar acest lucru s-a demonstrat si in etapa precedenta in care s-a impus in fata marei rivale, Bayern Munchen. In aceasta etapa, Dortmund se va deplasa la Mainz pentru a obtine inca 3 puncte care vor consolida pozitia de lider ocupata de jucatorii pregatiti de Lucien Favre.

Rezultatele foarte bune obtinute de Borussia se datoreaza in primul rand contributiei lui Marco Reus, capitanul lui Dortmund a reusit in acest sezon sa marcheze 8 goluri in Bundesliga si sa ofere 5 pase de gol.  Pe langa acesta s-a mai remarcat Pablo Alcacer, Jadon Sancho si Mario Gotze. Exista posibilitatea ca toti cei 4 fotbalisti sa evolueze astazi in ofensiva celor de la Borussia Dortmund, iar acest pericol va fi foarte greu de gestionat de apararea celor de la Mainz, o formatie care in ultimele 5 partide a incasat cel putin un gol. Trebuie sa amintim ca Borussia a marcat de cele mai multe ori in aceasta editie de campionat si ar reprezenta o mare surpriza daca Mainz ar produce prima infrangere a Borussiei in Bundesliga.

Noi sugeram pariorilor sa mizeze pe un succes al liderului din Germania, un pronostic care este cotat cu 1.60 si care este foarte avantajos avand in vedere superioritatea celor de la Dortmund.

{{notification_msg}}