Pariul Zilei: Lituania - Romania

Analiza meciuri

Lituania - Romania

Partida pe care Romania o va sustine in deplasare la Lituania va fi cea mai urmarita de catre microbistii romani, dar acest meci poate reprezenta si pentru pariori o oportunitate de a-si spori veniturile.

Dupa primele doua meciuri disputate in UEFA Nations League nationala Romaniei este neinvinsa, insa rezultatele de egalitate obtinute cu Muntenegru si Serbia vor fi insuficente daca tricolorii nu reusesc astazi victoria. Dupa tragere la sorti Litunaia era considera echipa cu cele mai mici sanse de a castiga aceasta grupa, iar faptul ca selectionata pregatita de Edgaras Jankauskas nu a marcat nici un gol in meciurile anterioare ne evidentiaza diferenta dintre lituanieni si celelate formatii din Grupa a patra.  In majoritatea intalnirilor dintre Romania si Lituania tricolorii au reusit sa se impuna, insa a existat si o partida in care gazdele de astazi s-au impus cu scorul de 3-0. Acesta este singurul esec inregsitrat de Romania in fata adversarei de astazi, iar antrenorul Cosmin Contra va trebui sa isi mentina fotbalistii concentrati pentru acest meci chiar daca agentiile de pariuri anticipeaza o victorie categorica a Romaniei.

Lituania a suferit 4 infrangeri in ultimele 5 partide, iar cei care vor paria pe un succes al romanilor vor obtine cota 1.50, o cota nu foarte mare dar care poate aduce un castig semnificativ daca este plasata o miza mai consistenta.

{{notification_msg}}